Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
    159 не е бърза кола .. много хора си мислят че това че е 200 коня я прави самолет , но истината е че е тежка и мудна , след ремап вече нещата се променят , но да не забравяма че въртящият момент е слабото място на автомата на 2.4 а след ремапа се увеличава значително .
    Ко речи ? ...... Едно голямо нищо.
    ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
      Ко речи ? ...... Едно голямо нищо.

Я па ти верно ли ? я се обоснови са !!
      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Трябва ли ? Който разбрал - разбрал.
        ex - 147 16v multijet

Comment

Еееей цялата агитка на вовчо ли ще и скочи отгоре на колежката ?
          Още някой ?
          Явно има защо.Ам аз няма да го защитавам /въпреки че познавам колата доста добре/.Не за друго ми защото още не е почерпил за новата
          Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
            докато мислиш така скоро няма да си купиш кола а за това,че спира да върви на 3-та скорост не съм съгласен!тука си в голяма заблуда става въпрос за 1.9
            Точно по скоро 1 и 2 ги няма като на всеки дизел.От 3-та си върви доволно за мотора и килограмите стокова 1.9
            Който му е слаб вървежа има V8
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Еееей цялата агитка на вовчо ли ще и скочи отгоре на колежката ?
              Още някой ?
              Вовата дори не го познавам,ма върху самовлюбената кучкарка ,кадето се е събудила с мисълта ,че целия свят и е длъжник имам наблюдения.Вовата само си е затрил времето ,този вид клиенти ,кадето знаят всичко,имат супер изисквания ,а нямат пари,са наи тегави,и обикновено само ти затриват времето,нищо не купуват,и накрая се наденат на некои скрапер,та после вият като хималайски мечки,и търговците после били мошеници
              155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Буахахахахх
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Аз отдавна каза,че госпожицата няма да си купи кола,ама кой да ме слуша................плю ме,плю ме,и накрая ми писа л.с. за нивата на оборудване !!!!!!
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• За едни е "клиент" за други е "алфист/ка" ...

Всеки има своя гледна точка ...
                    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                      Вовата дори не го познавам,ма върху самовлюбената кучкарка ,кадето се е събудила с мисълта ,че целия свят и е длъжник имам наблюдения.Вовата само си е затрил времето ,този вид клиенти ,кадето знаят всичко,имат супер изисквания ,а нямат пари,са наи тегави,и обикновено само ти затриват времето,нищо не купуват,и накрая се наденат на некои скрапер,та после вият като хималайски мечки,и търговците после били мошеници
                      Тука си много прав...
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Искрено се забавлявам ... знаете ли ... аз не разбирам от коли , но има хора които разбират и до които се допитвам .
                        И знаете ли , защо няма да дам пари за подобен скраб като пловдивският , защото първо ценя парите си спечелени с честен труд и второ около колата имаше твърде много неизвестни ... но разбирам , че е кофти когато не успееш да "обуеш" дори боса от към познания по колите жена ... никак не е приятно . Пък вие продължавайте да си вервате , че обслужен автомобил с евтини части и с незнайно колко километра е ебасси и откритието за което не 12 К ами направо 24 К трябва някой да ви плати .
                        А дали ще взема 159 или не времето ще покаже , а аз не бързам ... и тъй като не бързам вероятността да намеря това което търся не е малка , но кола на юнашко доверие обслужена като по час по труд и творчество не купувам . Само глупак може да повярва на думи на непознат човек , пък било той и от форума . Продължавайте да плюете по мен , това не ми разваля съня , а пък на вас "мъже" които си мислите , че можете да спечелите дивиденти от жена клиент за кола и да и обяснявате как това не се знаело , онова не се знаело ... ами само едно голямо . " Респект " от подобни постъпки .
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                        140 HP + Chip Tuning -> ex
                        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                        Born to make me happy

Comment

• Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                          Искрено се забавлявам ... знаете ли ... аз не разбирам от коли , но има хора които разбират и до които се допитвам .
                          И знаете ли , защо няма да дам пари за подобен скраб като пловдивският , защото първо ценя парите си спечелени с честен труд и второ около колата имаше твърде много неизвестни ... но разбирам , че е кофти когато не успееш да "обуеш" дори боса от към познания по колите жена ... никак не е приятно . Пък вие продължавайте да си вервате , че обслужен автомобил с евтини части и с незнайно колко километра е ебасси и откритието за което не 12 К ами направо 24 К трябва някой да ви плати .
                          А дали ще взема 159 или не времето ще покаже , а аз не бързам ... и тъй като не бързам вероятността да намеря това което търся не е малка , но кола на юнашко доверие обслужена като по час по труд и творчество не купувам . Само глупак може да повярва на думи на непознат човек , пък било той и от форума . Продължавайте да плюете по мен , това не ми разваля съня , а пък на вас "мъже" които си мислите , че можете да спечелите дивиденти от жена клиент за кола и да и обяснявате как това не се знаело , онова не се знаело ... ами само едно голямо . " Респект " от подобни постъпки .
                          Маниги тез МАЙНИ ,те са кофти хора и търгаши.

http://www.vbox7.com/play:cee61232

Пожелавам ти от все сърце да си намериш мечтаната кола,но с тези претенции само на снимка.
                          Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

• Колежке, незнам как ще намериш такава кола, ем не вярваш на продавача, хем колата да е перфектна със сервизна история, хем за малко пари. Е те такава няма. Остави Вовата, нито го познавам, нито съм виждал колата му. Щом те интересува даден автомобил, отиваш, гледаш, тестваш, преценяш косурите и поправката им евентуално и ... Няма такава кола тип качаш се и караш, може би чисто новите, но там парите са мамата си ..бало.

Не ме разбирай погрешно, нямам за цел да те обиждам или да ти давам наклон на оная работа.
                            Last edited by mirchozo; d.m.y г., 14:08.
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                            Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                              Не ме разбирай погрешно, нямам за цел да те обиждам или да ти давам наклон на оная работа.
                              На коя работа ще й дадеш наклон????
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Bella, гаранция само в магазина, друг е въпросът дали 8-9 годишна кола струва 12 бона
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X